Guide mäklare - Laholm

Västkustfastigheterlogo

Företagsnamn:Västkustfastigheter
Gatuadress: Storgatan 11
Postnummer: 26232
Ort: ÄNGELHOLM
Telefon: 0431-15700
Hemsida:Västkustfastigheter


Presentation: Västkustfastigheter

VÄSTKUSTFASTIGHETER

Mäklarföretag i Nordvästra Skåne som grundades 1973 av Arne och Lena Gustafsson, nu även med sönerna Henrik Gustafsson samt Martin Lamberth. Har per 2006 genomfört ca 3000 affärer. Gör idag ca 125-150 st affärer per år. Verksamheten har under ett flertal år tilldelats AAA ur kreditratingsynvinkel. Arbetar med hög etik och mot seriösa långsiktiga kundrelationer.

Affärside: "Mäklararvodet skall inte vara en kostnad utan en god investering för bästa möjliga resultat av Er affär, både med hänsyn till pris, skatt och juridik".

Kända för en bred och aktiv marknadsföring genom ett avancerat säljsystem igenom Tidningar, Internet, Direktreklam och Skyltar. Har specialistutbildad auktoriserad mäklare som bl.a. genomför Storhus och Gårdsaffärer. Vi är godkända och utför bankvärderingar å de flesta banker och kreditinstitut sedan många år tillbaka. Vi sätter en heder i att vara "fria och obundna" mäklare för att Kunna åstadkomma bästa möjliga resultat oberoende var man är kund och att ej vara styrd av ägare till mäklarfirman vare sig det gäller belåning eller försäkring. Allt för kundens bästa!

Vi bedriver aldrig handel med fastigheter eller andra objekt.

Vi är ett företag som tror och satsar på framtiden med utveckling För en rationell och effektiv mäklartjänst men alltid med personlig omsorg om våra kunder

webbplats Västkustfastigheter