Guide mäklare - Laholm

Ödegårde Sverige ABlogo

Företagsnamn:Ödegårde Sverige AB
Gatuadress: Stationsvägen 15
Postnummer: 310 20
Ort: KNÄRED
Telefon:0430-91009
Hemsida:Ödegårde Sverige AB


Presentation: Ödegårde Sverige AB

Ödegårde Sverige AB (Ødegårde.dk), reg. fastighetsmäklare Jens Christian Nielsen (medlem i FMF), är ett oberoende fastighetsmäklarföretag med torp, fritidshus och mindre skogsfastigheter i södra Sverige som specialområde - det som danskarna kallar "ødegårde".

Vi vänder oss i första hand mot den danska marknaden, men även svenska och alla andra nationaliteter, såväl köpare som säljare, är varmt välkomna.

Vi är ett företag med fasta principer, varav de viktigaste är:

.Kundernas intressen är vårt långsiktiga intresse.

.Ingen budgivning! Husen vi marknadsför kan köpas till det annonserade priset, eller lägre om detta inte kan uppnås. Budgivning kan dock förekomma upp till det annonserade priset.

.Mycket tydlig och detaljerad marknadsförning. Det ni kommer upp och ser i verkligheten, stämmer överens med bilder och beskrivning.

Vårt standardarvode är SEK 50.000 inkl. moms, när huset är sålt. Blir huset inte sålt, kostar det naturligtivis ingenting enl. "no cure - no pay" principen. Om det rör sig om mycket billiga/enkla fastigheter eller stora/komplicerade, kan arvodet förhandlas utifrån omständigheterna. Läs mer om hur vi arbetar på sidan "Om att sälja ett hus".

En noggrann och välargumenterad värdering och ett fast pris, föredras av de flesta. Det ger rena linjer, nöjda parter och gör det lätt att jämföra vad man kan få för pengarna. Det kan vi stå för. Vi garanterar dig som kund högsta etiska och moraliska standard. Att förmedla fast egendom är en tillitsfråga.

Välkommen som köpare, säljare eller med annat ärende i förbindelse med fast egendom i Sverige. Om du redan har en köpare, kan vi också erbjuda att upprätta nödvändiga köpehandlingar med allt vad därtill hör, även om fastigheten inte varit till salu via Ødegårde.dk.

webbplats Ödegårde Sverige AB