Guide mäklare - Kungsbacka

BEWA Fastighets- och markkonsultlogo

Företagsnamn:BEWA Fastighets- och markkonsult
Gatuadress: Mariedalsvägen 211
Postnummer: 43934
Ort: ONSALA
Telefon: 0300-60542
Hemsida:BEWA Fastighets- och markkonsult


Presentation: BEWA Fastighets- och markkonsult

Företagspresentation - BEWA

BEWA Fastighets - och markkonsult förmedlar alla typer av fastigheter - lantbruksegendomar, skogsfastigheter, gårdar, villor, fritidshus, hyres- och industrifastigheter och övriga fastigheter - i hela Sverige. Sedan juni 2005 förmedlas - i samarbete med framgångsrika turkiska företag - villor och ägarlägenheter på den Turkiska Rivieran i Antalya och Belek samt i Cesmeområdet vid den Adriatiska havskusten

BEWA Fastighets - och markkonsult erbjuder och utför även fastighets- och markjuridisk rådgivning, fastighetsvärderingar, fastighetsutredningar m m.

BEWA Fastighets - och markkonsult är ett obundet privat företag som sedan 1997 ägs och leds av Bengt Wallgren, civilingenjör/lantmätare (KTH 1971) och fastighetsmäklare (Högskolan i Malmö) med lång och bred erfarenhet inom fastighetsområdet från såväl privat som statlig tjänst. Bengt Wallgren är registrerad fastighetsmäklare och ledamot i Mäklarsamfundet.

Funderar Du på att sälja Din fastighet och söker en personlig och erfaren fastighetsmäklare med bred erfarenhet av hela fastighetsområdet kontakta mig för en första förutsättningslös diskussion.

webbplats BEWA Fastighets- och markkonsult