Guide mäklare - Halmstad

Halmstad Fastighetsmäkleri,logo

Företagsnamn:Halmstad Fastighetsmäkleri,
Gatuadress: Nordbanegatan 23
Postnummer: 302 96
Ort: Halmstad
Telefon:035-12 32 33
Hemsida:Halmstad Fastighetsmäkleri,


Presentation: Halmstad Fastighetsmäkleri,

Mikael och Linnéa

En stor del av livet handlar om familjen, boendet och den stad som är ens hemort. Efter snart 20 år i "stan" så känns faktiskt Halmstad som min hemstad. Ursprungligen kommer jag dock från Borås och får väl erkänna att själen är "gul" (Elfsborgare). Men självklart så stöttar jag HBK och går allt som oftast på "Örjan". Övrig icke arbetstid går åt till att umgås med familjen och försöka hitta bortglömd golfsving. Detta sker dock mest på våren då klubborna läggs på hyllan i god tid innan höstmörkret.

Jag har alltid sedan jag började att arbeta med boende sagt att jag är eller känner mig priviligerad som får arbeta med människors drömmar! Möjligheten att hjälpa en köpare att förverkliga ett nytt boende och indirekt skapa förutsättningar för säljaren att ta nästa steg i livet är en härlig känsla! Med 17 år i fastighetsbranschen och över 25 år inom marknad och försäljning så är det fortfarande lika roligt att vara delaktig i denna process. Jag tror också att min marknadsekonomutbildning i kombination med erfarenhet från olika branscher och befattningar skapar den helhet som behövs för ett resultat som ger nöjda kunder.

Företaget har funnits sedan 1996 och startades av mig. När nu nästa generation (Linnéa) Niwenros är med och i första hand "backar upp" med det administrativa, är vi ännu bättre rustade att ta hand om dig som kund hela vägen i mål.

Välkommen in för ett personligt möte.

Mikael Niwenros

Halmstad Fastighetsmäkleri

webbplats Halmstad Fastighetsmäkleri,